Rate this item
(0 votes)
Cancerul de san reprezinta o proliferare maligna a celulelor epiteliale de pe marginea ductelor galactofore sau lobulilor sanului. 
Rate this item
(0 votes)
Cancerul cervical este boala in care la nivelul cervixului (colului) se multiplica  necontrolobil celule atipice (cancerose). Este una dintre cele mai intalnite forme de cancer. Colul uterin este partea cea mai joasa si ingusta a uterului care realizeaza legatura acestuia cu vaginul.
Rate this item
(0 votes)

Vă place să savurați o infuzie din plante înainte de culcare. Ei bine, aveți un motiv în plus și bine întemeiat pentru a alege infuzia de mușețel. Oamenii de știință au aflat că mușețelul are proprietăți anticancerigene.

Page 1 of 3
 • Cataracta - între mit și realitate

  Termenul de cataractă provine din grecescul „Katarraktes”și se referă la orice opacitate apărută la nivelul cristalinului, care este în mod normal aproape complet transparent.

  Read more...
 • Sindromul de ochi uscat

  Soluții care te scapă de sindromul de ochi uscat

  Una dintre cele mai frecvente probleme oculare este sindromul de ochi uscat. Acesta poate apărea atât la tineri, din cauza activității îndelungate la calculator, dar frecvența crește tot mai mult din cauza înaintării în vârstă.

  Read more...