Rate this item
(0 votes)

altSimpozionul “Prevenția și depistarea precoce a bolilor infecțioase cu transmitere sexuală” în perioada 13-14 mai.

Organizat de Societatea de Boli Infecțioase, Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, în parteneriat cu Asociația SAMAS și Societatea Națională de Medicina Familiei.

Rate this item
(0 votes)

Simpozionul “Prevenția și depistarea precoce a bolilor infecțioase cu transmitere sexuală” în perioada 13-14 mai.

Organizat de Societatea de Boli Infecțioase, Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” , în parteneriat cu Asociația SAMAS și Societatea Națională de Medicina Familiei.

Rate this item
(0 votes)

și cum poate fi ținută la distanță?  

Gripa este o infecție respiratorie contagioasă cauzată de virusul gripal. În Europa, gripa apare cu regularitate în epidemii anuale, în lunile de iarnă. De obicei epidemiile de gripă afectează fiecare țară pentru una sau două luni și durează, la nivelul continentului European aproape 4 luni.

Page 1 of 23
 • Cataracta - între mit și realitate

  Termenul de cataractă provine din grecescul „Katarraktes”și se referă la orice opacitate apărută la nivelul cristalinului, care este în mod normal aproape complet transparent.

  Read more...
 • Sindromul de ochi uscat

  Soluții care te scapă de sindromul de ochi uscat

  Una dintre cele mai frecvente probleme oculare este sindromul de ochi uscat. Acesta poate apărea atât la tineri, din cauza activității îndelungate la calculator, dar frecvența crește tot mai mult din cauza înaintării în vârstă.

  Read more...