Thursday, 14 January 2016 07:48

Ceaiul

Rate this item
(0 votes)

cel mai utilizat remediu naturist de către români

Românii apelează în sezonul rece mai degrabă la ceaiuri decât la alte produse naturiste de genul siropuri, tincturi, unguente, creme, vitamine.

 

Avantajele ceaiului: acționează rapid, se prepară și se consumă ușor, are efect de calmare, gust și arome plăcute. „Acest remediu este de regulă utilizat de către persoanele interesate de soluții simple și naturale, ce nu vin însoțite de efecte secundare ce pot pune în pericol organismul.

Pentru participanții la studiu, ceaiul reprezintă alegerea sigură, corectă, răspunzând în același timp și nevoii de relaxare“, afirmă Gabriel Dobârceanu, coordonatorul studiului realizat de Exact Cercetare & Consultanță în luna octombrie. Părinții participanți la studiu sunt de părere că ceaiurile reprezintă unul dintre cele mai sigure moduri de a proteja copiii și de a-i feri de diverse afecțiuni, fără a-i expune tratamentelor alopate.

Read 12779 times Last modified on Friday, 11 March 2016 10:05
More in this category: « Tratamente naturale Octombrie »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

 • Cataracta - între mit și realitate

  Termenul de cataractă provine din grecescul „Katarraktes”și se referă la orice opacitate apărută la nivelul cristalinului, care este în mod normal aproape complet transparent.

  Read more...
 • Sindromul de ochi uscat

  Soluții care te scapă de sindromul de ochi uscat

  Una dintre cele mai frecvente probleme oculare este sindromul de ochi uscat. Acesta poate apărea atât la tineri, din cauza activității îndelungate la calculator, dar frecvența crește tot mai mult din cauza înaintării în vârstă.

  Read more...